Abonnementsbetaling for borettslag?

Sander Berhus
2022
3 minuter lesetid
Tidligere i år kom vi i kontakt med Ingrid fra Hovin Borettslag. Dette er et borettslag bestående av 540 andeler som ligger i Grünerløkka bydel. De var på utkikk etter en abonnementsløsning for deres tre ny sykkelskur på omtrent 80 plasser!

Vi tok kontakt med styremedlem Ingrid Ihle etter et par måneder for å høre hvordan prosessen med Periode har vært.

Hovin borettslag, Oslo

"Siden dekningsgraden i sykkelskurene er langt lavere enn antall beboere, landet vi på at tjenesten skulle være en betalbar tjeneste for beboere med sykkel i aktiv bruk. Med kombinasjonen av Periode og Vipps, fikk vi et enkelt system for å ta betalt, komplett med admin-side for kontroll og oversikt. Tjenesten er relativt enkel og intuitiv i bruk og passer godt for feks styremedlemmer som primært jobber med helt andre ting enn betaling." Skriver Ingrid.

Målet vårt siden start har vært å lage en løsning som skal gjøre det mulig at du ikke trenger stor grad av teknisk kompetanse, hverken for å komme i gang eller administrere abonnementer. Tilbakemeldingen fra borettslaget var derfor utrolig givende og vi ønsker å forsette å utvikle, forenkle og effektivisere løsningen vår enda mer.

Avslutningsvis i tilbakemeldingen skriver Ingrid;

"Periode stilte med ressurser til onboarding og opplæring ved avtaleinngåelse, og har vært lett tilgjengelig for spørsmål ved senere anledninger. Hovin borettslag kan anbefale Periode til andre bedrifter og organisasjoner med lignende behov som oss!"

Slike hyggelige tilbakemeldinger gir oss motivasjon til å fortsette og gjøre Periode enda enklere og mer tilgjengelig for både små og store bedrifter!

Høres dette ut som noe som kunne vært interessant for deg og din bedrift ta gjerne kontakt med oss på kontakt@periode.no

Sander Berhus
Periode.no